Utmaningar

Ibland känns det som att jag inte riktigt ger rätt intryck när jag träffar andra människor. Jag tror jag ger intrycket av att vara en glad person med fötterna stadigt på jorden. Kanske jag ibland ger ett intryck av att vara lite tyst och tillbakadragen.

Från insidan känns det som att jag är en glad person som kan hitta på vad som helst. Det bubblar inom mej av krafter som jag inte släppt lös. Jag älskar att prata och träffa nya människor. Sen finns det nog mer bakom pannbenet än jag ger intryck av, men det använder jag på andra sätt istället.

Vissa försöker undvika förändringar och utmaningar, men jag söker efter dom. Jag känner att jag liksom lyfter lite när jag utmanar mej själv. Sen när jag klarat av utmaningen växer jag till en jätte.

Jag är uppvuxen med Jante och det är rätt skönt att försöka kasta Jante åt skogen. Mest gillar jag nog att le lite snett och räcka ut tungan som ett barn åt Jante. För jag vill, jag kan och jag törs!

Utmanar du dej själv? Testar du dina gränser?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *