Nöjer du dej för lätt?

Ibland har jag känt mej nöjd med vad jag har och stannat upp. En fin man, söta barn, hus, bil, kläder på kroppen, mat på bordet och kärlek, massor av kärlek. Jag har ju det jag behöver för att vara lycklig. Varför ska jag försöka uppnå något mer? Jag har liksom varit mätt.

Men jag tror det är något mer. Jag tror det är lite Jante. Att om jag försöker uppnå mer kommer det att gå åt skogen och allt det jag har kommer att försvinna. Därför har jag nöjt mej med det jag haft.

Någonting hände mej under förra året. Något som fick mej att sluta vara mätt. Jag vill uppnå något som jag inte hade. Jag vill bryta mej ut ur ledet. Jag ville kämpa mot ett mål. Det här betyder inte att jag är missnöjd med det jag har utan bara att jag vill ha lite mer.

Vågar du ta steget från det bekväma till något okänt?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *