Familjehemsida

För ett antal år sedan var det inne att ha en hemsida för familjen. Den fungerade lite som familjens ansikte utåt. Den skulle visa den perfekta fasaden. Givetvis byggde maken en familjehemsida. Det var mest foton och den uppdaterades inte särskilt ofta. Nu är det dags att göra om sidan och den här gången är det jag som ska fixa till den.

Så nu funderar jag över vad sidan egentligen ska ha för syfte.Vem är intresserad av att besöka den? Svaret är att antagligen är det bara familjen som är intresserad. Men vad ska den då innehålla och vad är vettigt att lägga ut från familjens liv?

I min blogg delar jag redan med med av vad som händer i vårt liv. Ni som följt min blogg har antagligen upptäckt att jag inte gärna delar bilder på min familj. Dom delar jag hellre direkt till familjen istället. Så ett fotoalbum känns inte aktuellt på en hemsida. Ska man då skriva ännu en blogg?

Nej, jag tror det får bli en helt annan vinkling på sidan. Jag tror det blir fotobaserat, men inte på familjen. Vi får se vad det blir!

Har ni några förslag på vad som är intressant på en familjesida?

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *