Det här tänker jag uppnå 2013

Jag brukar inte avge nyårslöften. De brukar bli tomma ord om ett nytt hälsosamt liv. Jag tycker att det är bättre att arbeta med sin hälsa hela tiden utan att ge löften om det.

I fjol lovade jag det här:

Jag tänker hitta möjligheter, väga dom och ta till vara på dom. Det är slut med att vara den lealösa nickedocka som jag varit så länge. ”

Resten av inlägget kan ni läsa här. Jag tycker att jag har lyckats med det jag lovade.

Dessutom har jag blivit bättre på att be om hjälp. Jag är inte bra på det, men jag har blivit bättre. Ofta är jag som en trotsig unge som kan själv, men bara till en viss gräns. Jag lär mej bäst genom att göra och då måste jag faktiskt prova.

På Facebook skrev jag att mitt nyårslöfte för 2013 skulle vara att utmana mej själv lite till. Jag tänker pressa mina gränserna sakta utåt och verkligen bli en kraft att räkna  med. Det här året kommer att handla om att utvecklas som person; att se mina styrkor och mina svagheter.

Det här är mina små ambitioner för året. Och vet du vad? Jag tänker lyckas.

Har du satt något mål för 2013?

Sommaren 2009 var jag mammaledig. Leendet var detsamma, men mina mål var andra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *