Skellefteå AIK-spelare till Vännäs

Det rör på sig i Vännäs nu. Bloggen kan nu avslöja att Vännäs har gjort klart med två nya spelare. Det är Lyckselepojkarna Adam Svensson och Tobias Göransson. Den sistnämnda var även Teg ute efter enligt uppgifter till bloggen. Adam har de senaste åren spelat med Skellefteå AIK:s SuperElit-lag och Tobias har spelat Div2-hockey med Lycksele SK.

– Det känns riktigt bra att vi har gjort klart med dessa två. Båda två tillhör toppen av 93:orna i länet. Adam har varit en tongivande spelare i Skellefteå och spelade Division 1 redan som 15-åring i Lycksele. Tobias vann skytteligan i Lycksele i fjol och han tror jag väldigt mycket på också och båda har skrivit på för ett år, säger Peter Johansson sportchef i Vännäs och fortsätter:

– Det är så här vi kommer satsa på att bygga vårt lag. Med unga lovande spelare som vill utvecklas som hockeyspelare, avslutar Johansson.

****

Dessa två herrar känns verkligen spännande och om de vill utvecklas så då har de kommit rätt. Skulle tro att de får massor av istid i Vännäs och det är precis vad de behöver för att få en fortsatt bra utvecklingskurva. Det ska bli intressant att se dessa två herrar i vinter.

 

2 kommentarer

  1. Det rör på sig, roligt för hockeyn i västerbotten! Bra med både lite fakta på bloggen men även med lite sillyseason!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *