Förebild för dagens ungdom

Nu på morgonen gick jag igenom kommentarerna som jag fått till de olika inläggen i min blogg. Här är en som jag fått till inlägget ”Välkommen till Kristineberg”:

”I am just commenting to make you aware of of the brilliant experience our child developed reading your blog. She came to understand so many things, not to mention what it is like to have an incredible teaching mood to get other individuals quite simply to learn several extremely tough subject areas. You undoubtedly did more than people’s desires. I appreciate you for delivering those productive, dependable, informative not to mention easy thoughts on the topic to Emily.”

Att några ironiska bilder kunde ha en sådan effekt på lilla Emily.
Det är kul att någon uppskattar den här bloggen för vad den är; ett verktyg för att rusta dagens ungdom för framtidens alla prövningar.
Av någon konstig anledning hade de fina orden hamnat under kategorin skräppost. Skräppost!? Vad sägs om guldpost? Skärpning wordpress…

Om inte den hjärtvärmande kommentaren vore nog. På jobbmailen har jag också fått ett erbjudande om att skicka 1000 dollar till en affärsman som blivit strandad i London. Som tack skulle jag få 100 000 dollar tillbaka när han kommit hem till Uganda.

Karma… Jag visste att jag på något sätt skulle bli belönad för mina goda gärningar.

Disneyland, here I come!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *