Är det inte underbart?

Denna tid på årets är ryktenas högtid, det vill säga silly season. Inga rykten är för dumma eller osannolika för oss hockeyälskare. Eller jo kanske.

Ett rykte som florerar i Östergötland är att Sean Avery är på väg till Linköpings HC, silly season på sin spets säger jag.

Fick i ett tips på att Anders Söderberg inte får förlängt med SAIK men att han vill fortsätta med hockeyn men inte flytta. Han skulle därför vara aktuell för Björklöven. Inte så troligt i mina ögon…

Löven4ever har rett ut begreppen angående ryktet om Foppa, det kan du läsa om här. Bra där!

Om man spinner vidare på rykten som har mer supstans. Petter Sandström, en målvakt av hög division 1-klass, har jag hört inte erbjudas nytt kontrakt av Björklöven. Han har däremot en målvaktstränarutbildning och därför är han istället aktuell som just det i klubben. Frågan är om han vill fortsätta spela hockey och då borde rimligtvis både Vännäs och Teg vilja ha hans tjänster!? Fortsättning lär följa.

För er Tegsföljare ber jag om ursäkt att jag inte publicerat någon intervju med sportchef PO Åberg. I dag kommer jag som de senaste 12 åren hänga på Umåker och V75. Men vänligen håll ut tills på söndag.

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *