Lägger klubban på hyllan x2?

Som jag skrev tidigare hoppades Teg på att värva en center bördig från Stockholm och de hade en förhoppning att göra klart i dag, men det blev tvära kast i den frågan. Lagomt till att jag fick nys på att det var Magnus Holm det rörde sig om har han meddelat P-O Åberg och Teg att han ska lägga av med hockeyn.

– Det kändes väldigt bra i går när vi träffade honom och hade förhoppning att få göra klart, men i dag ringde han och berättade att han kommer lägga av med hockey, säger P-O Åberg och fortsätter:

Det känns givetvis tråkig men samtidigt är det bra att det kommer fram nu att han har tappat motivationen och att det inte kommer fram i oktober-november. Det är ingenting att göra åt utan vi får leta vidare.

Jag har fått uppgifter att ni är ute efter Oscar Persson, stämmer det?

– Vart har du hört det?

Jag har bra källor.

– Oscar pratade vi för ett tag sedan och sa att vi var väldigt intresserade. Han sa att han skulle ringa tillbaka när han hade funderat på det hela. Vi har inte hört något och har nu räknat bort honom. Vad jag har hört ska han vara väg utomlands, avslutar P-O.

För att få klarhet i det hela ringde jag därför upp Oscar och kollade läget med honom.

Jag hörde att Teg var ute efter dig, har du funderat något över det?

– Om jag ska vara helt ärlig så har jag inte bestämt mig ännu om jag ska fortsätta spela hockey. De senaste åren så känner jag att jag har tappat suget mer och mer. Men det stämmer att jag har pratat med Teg.

Men om du fortsätter, blir det att vara kvar i stan eller ska du försöka söka dig utomlands?

– Jag kommer vara kvar i stan hursomhelst.

Har du hört något från Björklöven?

Jag var med i sommartruppen med Löven och var med på första mötet. Men eftersom de tränar kl 16 och jag slutar 17 så blev det bestämt att jag skulle köra med Teg. Men i övrigt vet jag inte om de är intresserade av mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *