Mer förlängningar

I går förlängde Löven med två spelare och Vännäs HC vill inte vara sämre. Peter Johansson, sportchef i Vännäs har i dag förlängt på ett år med målvakten Henrik Jonsson och backen Johan Örnberg.

– Vi har gjort klart med Johan Örnberg och Henrik Jonsson. Båda två har varit med enda från starten av vår statsning mot Div1 och är väldigt träningsvilliga och ambitiösa. Örnberg var lagkapten i fjol och Henrik har Vännäs som moderklubb så det känns bra, säger Peter Johansson.

Bloggen tror inte dessa kommer vara två tongivande spelare men ändå viktiga killar att skriva med. Henrik är en ung kille från byn och utvecklas fortfarande. I serien i fjol hade han 91,9 i räddningsprocent på 19 matcher. Men i kvalet gick det sämre. Örnberg var lagkapten och levererade stabila 27 poäng på 30 matcher från sin backplats. Det vore dumt att inte ha kvar två sådana killar.

Vännäs har fortfarande inte gjort klart med någon tränare men det verkar vara ganska nära. När jag frågade Johansson om just tränarbiten fick jag följande svar:

– Han vi vill ha var i Umeå i måndags på en jobbintervju, så vi och han inväntar besked från det. Jag hoppas det blir klart inom kort.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *