Min önskelista till jultomten

Det har varit mycket prat från Björklövens sida om ökad spelarbudget och att de vill få in spets, även fast de redan har en trupp som kan åka med en skridsko till Allettan. Det ser ännu bättre ut om Blixt förlänger med Tylor Michel och Jens Persson. En verkligen fördel för Blixt. Risken minskar något fruktansvärt att man värvar in någon i all hast och som visar sig att inte alls hålla måttet, till exempel Jesse Schultz. Utan man kan i lugn och ro scuota och ta in referenser. Jag har sammanställt några namn som är utan kontrakt och som jag personligen tycker Björklöven skulle vara intresserade av att kontakta. Eller man kan även kalla det för min personliga önskelista. Vilket är passande för jag tror de tunga namnen kommer just att komma in vid jul.

Daniel Despotovic som för några år sedan var kung i Lycksele och i år gjorde hela 71 poäng  för Åkers IF på 41 matcher.

*  Eftersom Blixt har en förkärlek till nordamerikaner, varför inte kontakta Dean Moore. En offensiv back som producerade 46 poäng för Kramfors på 38 matcher.

* Alexander Sundström har en stående inbjudan och jag tror om han inte får ett allsvenskt kontrakt ganska snart så spelar han i Löven nästa år.

* Stefan Andersson en mycket stabil offensiv back och han har brutit kontraktet med Västerås. Men Sundsvall drar i honom.

* Har sagt det förr och jag säger det igen. Gör allt för att få ”hem” Christoffer Norgren.

* Om man vill satsa på framtiden borde man ringa Pontus Johansson. Den mest lovande spelaren jag sett i Vännäs Ishall sedan bröderna Tjärnqvist tider. Har dessutom spelat för just Björklöven.

* Varför inte ringa Alexander Hellström som haft en ganska tung säsong och blev nerskickad till Lev Poprads farmarlag, HK SKP Poprad. Men att han vill spela division 1-hockey är nog lika troligt som att Malmö kommer få ordning på ekonomin och går upp i elitserien.

* Asplövens Henrik Teghel och Emil Bejmo som under förra vinter ställde ofta till oreda i Lövens försvarszon.

* Sist på min önskelista blir backen Emil Flodqvist.

Vem vill du se i Björklöven nästa år? Kommentera gärna.

Oj, jag höll på att glöma bort Moras Dion Knelsen

5 kommentarer

  1. Dion Knelsen och Alexander Sundström tack. Eller varför inte Anders Söderberg. Som backspets gärna någon av Öhmans gamla Modopolare Hållberg, Hedin eller Alavaara. I ”nödfall” Wågström.

  2. Värva Thegel-Bejmo-Despotovic + backarna Niklas Westerlind-Stefan Andersson så har vi en otroligt stabil grund. Samla sedan in så mycket pengar det bara går och landa ett par bomber innan Allettan(gärna Hellström)

  3. Nästa gång du pratar med Blixt kan du väl fråga hur man jobbar. Satsar man på att får in spets redan till säsongstart eller kommer man att avvakta? Spets nu och ytterligare spets sedan? Han borde väl kunna ge några svar mer än goddag yxskaft som du fått förut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *