Det måste vara rätt

Björklöven trupp ser som jag har skrivit tidigare redan mycket slagkraftigt och de satsar på kontinuitet. Jag pratade med Blixt i dag om just lagbygget och när vi får se något nyförvärv.

Det måste kännas bra att redan ha en trupp som kan dansa sig till Allettan.

– Det finns inget lag som kan göra det.

Okej, det jag menade var att det måste kännas bra att redan ha en så pass stabil grund att stå på och att det måste underlätta dit jobb att du inte behöver känna stress över att få in spetsspelarna. Eller har jag fel?

– Det håller jag absolut med om. Vi kommer ha is i magen och det ska kännas rätt att ta in en spelare. Vi vill inte göra allt för stora förändringar, säger Blixt.

Vill du ha truppen spikad redan till hösten eller kommer du ta in spelare vid jul?

– Både och. Jag har inga problem att ta in spelare vid jul. Men att ta in så många som det blev i fjol är inte helt optimalt. Men vi hade många skador. Jag har lärt mig att ta in två-tre spelare går bra om gruppen är stabil. Sedan kan det mycket väl bli så att truppen är spikad till hösten om vi hittar spelare som det känns helt rätt med.

Har du några nyförvärv på gång?

– Ja, jag jobbar med några namn.

Är det en back eller?

– Det kan det vara. Du får välja mellan en back, center eller en forward.

Haha tack, så det är ingen målvakt?

– Skratt.. Nej det är det inte, avslutar Blixt.

2 kommentarer

  1. Hejsan Eerik,

    vet du har man får tag i Alexander Beliavski? Är han fortfarande kvar i Sverige? Jag har en god vän i Riga, vars son är duktig juniorspelare och som känner Sasja sedan tidigare. Han, Anatolij, fadern, skulle behöva komma i kontakt med Sasja.
    Tacksam för till exempel en e-postadress.

    Bästa hälsningar
    Göran

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *