Engman lämnar Löven

Björklöven skickade just följande pressmeddelande:

Johan Engman har idag valt att säga upp sin anställning som klubbchef i IF Björklöven & VD i Björklöven AB .

Johan Engman:

– Jag har den senaste tiden haft problem att få tiden att räcka till då jag förutom tjänsten som Klubbchef / VD i Björklöven på halvtid haft  fullt upp  i familjeföretaget Västerbottens Golv AB. Sedan har jag familj & 3 barn som kräver sin beskärda tid men där jag känner att min tid inte räckt till.

– Jag har under min tid i Björklöven jobbat hårt för det jag trott varit bäst för klubben i mitt hjärta och jag vet att vi har något riktigt bra på gång. Jag hade såklart velat vara med denna säsong då jag känner att det finns stora möjligheter för laget att avancera till Allsvenskan i år men arbetssituationen i företaget och familjen möjliggör inte detta.

– Jag önskar Björklöven all lycka i framtiden.

Bertil Hammarstedt, Björklövens ordförande:

– Vi har känt till att Johan under senaste månaderna haft fullt upp och problem att få tiden att räcka till familjen, familjeföretaget och föreningen. Vi har självklart även diskuterat frågan med Johan för att hitta en lösning. När nu Johan valt att säga upp sin anställning så får vi som förening respektera hans beslut, tacka för hans arbete och önska honom lycka till i fortsättningen.

2 kommentarer

    • Händer inte mycket i spelartruppen, kontinuiteten som skulle vårdas i klubbledningen är i och med detta tämligen obefintlig, exit Hammarstedt på årsmötet?
      Finns Krister Olsson, eller var det bara en hägring?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *