Micke Pettersson på g till Teg

Tidigare har bloggen skrivet om att Teg förhandlar med en center. Nu kan bloggen avslöja att det är Skellefteåsonen, Mikael Pettersson som gjorde nio poäng på 27 matcher i Hudiksvalls HC i fjol, som är på gång till Tegs SK.

– Det stämmer. Han håller på att plugga till polis och bor redan i stan, säger Mattias Lund tränare i Teg och fortsätter:

– Han är en väldigt duktigt hockeyspelare, en riktigt ledare och lagspelare. Han har alla egenskaper som jag gillar hos en spelare. Som jag har förstått det var han inte den bästa i Hudiksvall men en av de viktigaste spelaren. Jag tror ett beslut kommer att komma ganska snart från hans sida. Det är bara att hålla alla tummar och tår att det blir ett positivt besked, avslutar Lund.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *