Rundblad förlänger med Teg

Teg fortsätter att tänka kontinuitet. I dag nås jag av beskedet att de förlängt med backen Peter Rundblad som stod för 14 poäng på 27 matcher. Kontraktet är skrivet på ett år.

– Det känns riktigt bra. Hittills har det varit en riktigt bra försäsong och det börjar bli ett härligt driv i laget. Vi ska definitivt till Allettan i år. Det känns som det är vår tur nu efter att fallit på målsnöret två år i rad, säger Rundblad till bloggen.

Rundblad är nu den åttonde backen som står under kontrakt och den 20:e spelaren. Om nu bara Micke Pettersson och Tomi Heikkilä tackar ja så ser det riktigt ljust ut på utespelarfronten!

– Rundblad är en offensivt riktigt bra back med ett stort spelsinne i sig. Han har varit vår producerande back sedan han kom till oss. Jag tvivlar inte på att han kommer vara det i år också, säger tränare Mattias Lund till bloggen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *