Perssonkarusellen (4,0)

Perssonkarusellen rullar vidare och bloggen kan nu avslöja att Teg är nu med på allvar om att knyta till sig Jens Persson, de båda ska enligt uppgifter träffas i kväll. Men han har inte stängt några dörrar till Björklöven.

– Jag och Teg har pratat lite mer sedan senast du hörde av dig. Men främst väntar jag på att Blixt ska komma hem från sin semester, säger Persson till bloggen.

Har du bokat något möte med Blixt?

– Inget är inbokat men han sa att han skulle höra av sig när han kommer hem, avslutar Persson.

Teg har bara en forwardsplats kvar att fylla och den platsen står mellan tre stycken. Det är Christoffer Göransson, Johan Öberg och Jens Persson, där de två förstnämnda är med och kör sommarträning med Teg.

– Vi hade inte räknat med Jens och det skulle verkligen vara en bonus om vi får honom till oss, säger tränare Mattias Lund och fortsätter:

– Vi är villiga att invänta besked från Jens ett tag till men samtidigt vill vi kunna ge besked till Göransson och Öberg så fort som möjligt.

Sportchefen P-O Åberg är inne på samma bana som Lund och bekräftar mötet med Persson.

– Det stämmer, Lund ska träffa honom i kväll. Det vore verkligen en bonus om Jens kom till oss. Vi hade en förhoppning att kunna spika truppen innan midsommar, men jag tror inte det är allt för långt bort innan vi kan göra det, säger P-O till bloggen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *