Persson fortsätter

Bloggen har vid två tillfällen pratat med Oscar Persson som vid båda tillfällerna flaggat för at han hade funderingar på att lägga av. Men nu kan bloggen avslöja att han i dag tecknat ett kontrakt med Vännäs HC som sträcker sig över ett år.

En signatur som jag tror Vännäs hoppar jämfota över. Oscar stod för 22 poäng på 36 matcher med Lövens J20 och han gjorde även två poäng på tre matcher med Lövens A-lag. I ryggsäcken har Oscar även ett flertal landskamper med J18 och J19 landslaget. Han är en spelare som kan göra det helt oväntade och om han bara hittar glädjen igen kan han bli hur bra som helst. Att han dessutom är rightare är äänu ett plus på kontot.

– Tycker det är riktigt roligt att Oscar har valt att fortsätta att spela hockey. Han är väldigt spelintelligent och giftig i power-play och har erfarenhet från spel på en väldigt hög nivå, säger sportchef Peter Johansson till bloggen och fortsätter:

– Vi hoppas att han kommer att få en nytändning hos oss och hitta glädjen med hockeyn igen. Vi är säkra på att han kommer att bidra med väldigt mycket, avslutar Johansson.

 

2 kommentarer

  1. Superroligt…,riktigt bra spelare. Roligt att Vännäs satsar ungt, ska bli roligt att se detta unga lag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *