Nu är Mr X klar

I helgen skrev jag om att Vännäs hade en Mr X på gång och nu är det klart vem det är. Emil Nordqvist i fjol i Clemensnäs har i dag ritat på för VHC. Den hårdspelande backen gjorde elva poäng på 34 matcher och samlade ihop 74 minuter i utvisningsbåset.

— En seriös och noggrann kille som har ett bra skott och som är tekniskt duktig. Han har också utvecklat sina defensiva kvaliteter de senaste säsongerna och har goda ledaregenskaper, säger Patrik Degerman till klubbens hemsida.

Detta blir alltså den första spelaren som tränaren Degerman lockat ner till Vännäs, fler är förhoppningsvis på gång. Bloggen har tidigare skrivit om att Vännäs har visat intresse för  Oskar Jonsson, i fjol i Clemens och Ludvig Marklund i fjol i Skellefteå AIK:s J20 men som året innan gjorde 31 poäng på 36 matcher för just Clemens. Nu verkar det som ett förslag är lämnat till de båda.

Har ni hört något mer från Oskar och Ludvig?

— Nej, de båda är utomlands men eventuellt får vi besked från dem i slutet av veckan, säger sportchef Peter Johansson till bloggen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *