Vem tar sista platsen?

Teg SK har en forwardsplats kvar att fylla. Det är ingen hemlighet att de hoppas på att Jens Persson ska spela för dem i vinter. Dock verkar det som att Teg börjar hoppas mindre och mindre på en comeback för Persson i Tegströjan. Nu kan bloggen avslöja att ett kontraktsförslag är skickat till Joakim Törnqivst. 22-årigen stod för 25 poäng på 24 matcher (kval ej inräknad) för Tyringe SoSS i Division 2 förra säsongen. Året innan var han som alla vet i Björklöven och smällde in 17 poäng på 30 matcher.

– Kontraktsförslaget skickade jag i lördags och nu är det bara att vänta och se. Joakim är en träningsvillig och ambitiös kille som vill uppåt i seriesystemet igen. Han har ju trots allt spelet i Allsvenskan, säger sportchef P-O Åberg.

Vad gör ni om Joakim tackar ja och sedan kommer Jens Persson och säger att han vill spela med er.

– Vi har sagt precis som det är till Jens. Att vi har skickat ett kontraktsförslag till Jocke och att vi bara har en plats kvar, avslutar Åberg.

***

Det vänder snabbt på marknaden. För några dagar sedan var jag övertygad om att Persson skulle hamna i Teg, nu är jag inte alls lika säker. Än rullar Perssonkarusellen.

 

2 kommentarer

  1. Pingback: Hockeyzonen.com

  2. Pingback: Törnqvist in i Teg som sista pusselbiten | Hockeyzonen.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *