Kohlström på gång till Löven?

Fick en tips om att Hans Kohlström, som senast haft LN91 Division 2-lag och även varit en sväng i USA som tränare, är tilltänkt som assisterande tränare till Björklövens J20-lag och ringde därför upp honom.

– Det stämmer att jag har fått en förfrågan, men ingenting är klart och jag är helt klart intresserad. Jag har haft LN91 och jag känner att det är för dålig uppslutning och för låg motivation bland killarna. Nivån på seriositeten och motivationen i Björklöven känns betydlig mer inspirerande, säger Kohlström och fortsätter:

– Håkan Wirtala är en väldigt duktigt tränare och det är kanonbra att han har tagit över juniorerna, därför skulle det vara väldigt roligt att få jobba med honom.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *