Nu är han klar

Bloggen skrev tidigare i veckan att Tegs SK hade skickat ett kontraktsförslag till Joakim Törnqvist. Nu kan bloggen avslöja att Joakim har tackat ja till ett år med sportklubben och därmed är Tegs trupp komplett.

— Det känns riktigt bra att få in Jocke och att truppen är komplett, säger tränare Mattias Lund och fortsätter:

— Det vi får in i Jocke är bra speed och en bra tvåvägsforward med ett vasst avslut. Han är en seriös kille som ser Teg som en språngbräda i karriären. Det är sådana killar jag gillar att jobba med, killar som inte sitter nöjd bara för att de spelar i ettan utan vill utvecklas. Han tar även för sig och sitter inte bara tyst i ett hörn vilket jag känner att vi saknade lite i fjol.

Har ni helt stängt truppen nu för Jens Persson?

— Nja, jag har länge haft en väldigt bra dialog med Jens och Jocke dök upp sent. Jens lämnade besked till mig om att det inte blir spel med Teg för en tid sedan. Det är klart att om han ångrar sig måste man se över läget, han kommer alltid vara välkommen. Jag hoppas att han blir klar för Löven, det vore verkligen synd för Umeåhockeyn om man skulle tappa honom, avslutar Lund.

Nu verkar det som att man snart kan göra ett avslut på Pressonkarusellen. Nu är frågan, väljer han att sluta eller väljer han Löven?

 

1 kommentarer

  1. Pingback: Uppdaterad: Törnqvist in i Teg som sista pusselbiten | Hockeyzonen.com

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *