Fansens dröm

Just nu går ett rykte på TCIM att en elitseriemeriterat back ska vara på gång till Löven. Denna spelare drömmer vissa om att det ska vara Erik Andersson.

Ni som drömmer om honom kan sluta drömma. Erik har ett kontrakt med Linköpings HC som det är två år kvar på och när han skrev det var han tredjeback i LHC, då tjänar man därefter. Problemet för LHC då de inte vill behålla honom så måste de hitta en klubb som är villig att ta över kontraktet och det har INTE Löven råd med. Här skriver David på Norrans hockeyblogg att han är på gång till Luleå. Även bloggen har nåtts av samma uppgifter.

Jag tror säkert att Erik Andersson kommer att en gång komma tillbaka till Björklöven, men inte i år eller nästa år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *