Aho till Vännäs

Vännäs fortsätter att värva unga hungriga juniorer från Björklöven. I dag blev backen Samuel Aho klar för Vännäs.

– Vi tror och hoppas att Samuel ska fortsätta sin utveckling och bli ett bra tillskott i VHC:s unga backbesättning, skriver VHC på deras hemsida.

Bloggen tycker detta är mycket bra förvärv av Vännäs och Samuel gjorde verkligen inte bort sig under de 13 matcher han spelade för Löven i A-laget i fjol. Det ser ljusare och ljusare ut för varje dag som går för Vännäs.

Väldigt märkligt att Löven inte gav honom en bättre chans.

Sportchefen Peter Johansson är väldigt nöjd med sitt senaste nyförvärv:

– Just nu känns det riktigt jäkla bra och vi har mer på gång, eventuellt redan i morgon, säger Johansson till bloggen.

5 kommentarer

  1. Eller tvärtom, tänk på alla duktiga spelare som ni kommer att finnas i a-lagsuppställningar runt staden som kanske inte fått chansen. Då får betydligt fler visa vad de går för och kanske återvända senare, tex till Löven.

  2. Jag tycker Löven helt gjort helt rätt. Samuel har varken fysik eller skridskoåkning för att hänga med i Löven. Jag tycker faktiskt han hade problem att hänga med även i J-20 ifjol. Önskar honom dock lycka till i Vännäs.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *