Blixt tar steget ner i båset

Björklövens modell att vara en ensam tränare blev ingen succé och det misstaget verkar de inte vilja göra om igen. Nu kan bloggen avslöja hur tränarbiten kommer se ut nästa säsong. Uppgifter till bloggen gör gällande att Jimmy Blixt ska assistera tränare Jens Öhman i vinter, vilket Blixt själv inte dementerar.

— Vi får se vad som händer, men det är inte omöjligt att det blir så, säger Blixt till bloggen.

Inte den optimala lösningen att sportchefen kliver ner i båset, men det är helt klart bättre än att Jens ska stå ensam.

 

5 kommentarer

  1. Som du kanske kommer ihåg så sa de redan för länge sedan att de inte skulle ha en ”traditionell andretränare i år” utan en person som funkade lite som en ”allt-i-allo” också för andra delar i organisationen! Eftersom Blixt redan är det så att säga så kanske det här är den mest logiska lösningen?!

  2. Håller med dig John om att det är den mest logiska lösningen, men kanske inte den mest optimala.

  3. Känner igen ”coach” meningsbyggnad. Garanterat en bitter, nybliven sparkad j-tränare. Tragiskt inlägg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *