Nu har karusellen stannat

Nu kan bloggen avslöja att Perssonkarusellen äntligen har stannat. Jens Persson är klar för spel ytterligare en säsong i Björklöventröjan.

— Det känns väldigt skönt att det äntligen har löst sig. Jag pratade med Blixt i fredags och hade även ett väldigt bra snack med honom i går, så det är bara bläcket på pappret som saknas. Det har varit jobbigt att det har dragit ut så på tiden och man har börjat funderar på vad man istället ska göra så det känns skönt att veta vad man ska göra i vinter, säger Persson till bloggen och fortsätter:

— Jag tror denna säsong kan komma att bli väldigt bra och rolig. Det var det i fjol också, det vara bara slutet som inte var så munter. Jag har även pratat med Öhman och efter att ha hört hans tankar blev jag ännu mer sugen på att vara med. Jag tror Öhman kommer bli riktigt viktig i vinter. Alla i laget jag har pratat med är riktigt revanschsugna  så jag tror som sagt att detta blir en riktigt kul vinter.

Vad händer med din civila karriär nu då?

— Det blir att skjuta på AT-tjänsten och jag kommer vikariera istället.

Har du tränat på bra på egen hand i sommar?

— Ja det har jag. Jag har kört mycket med en polare som tränar inför klassikern. Men det är lite tråkigt att jag har missat den gemensamma träning med grabbarna, det är ju så mycket roligare. Men nu får jag ju vara med igen, avslutar Persson.

 

2 kommentarer

  1. Pingback: Lappalainen: “Mer och mer intressant” | Hockeyzonen.com

  2. Hej Erik. Kan du inte luska lite hur det ser ut med J20 resp J18.
    Hur går tankarna där, och finns det spelare till J20?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *