Fart

Även i dag var jag på hallen och kollade till Björklövens träning. Jens Öhman sa till mig i sin första intervju att han förespråkar fartfylld hockey med raktspel på kassen. Detta är något han kör på stenhårt. Nästan alla övningar är det just det som slipas på och det är bra fart på alla i laget. Nu kan man inte dra några slutsatser efter endast två riktiga träningar, men än så länge ser det bra ut. Det ska bli intressant och se Björklövens första hemma träningsmatch. Då har de några matcher i benen och man borde kunna se lite mer hur Jens vill att hans manar ska agera ute på isen.

Jens är som jag har skrivit tidigare ett väldigt oprövat kort men jag tror detta kommer bli bra. Alla spelare i laget verkar verkligen gilla hans idéer, han är verkligen hockeykunnig och brinner verkligen för det här. Fast som truppen och de övriga lagen ser ut i serien kommer varken Jens eller laget ställas på prov förrän efter jul.

Har bokat in en pratstund med Jens under morgondagen som kommer att dyka upp här.

8 kommentarer

  1. Fråga då om det verkligen är optimalt att ha en ”sportchef” som skrivit kontrakt med flera spelare som andretränare? Du kan också fråga honom om det är han som tar ut laget och har sista ordet eftersom det verkar som att det ifjol, i varje fall då man läste intervjun med Wirtala, inte verkade som att A-lags tränaren hade sista ordet gällande laguttagningarna (läs sportis/styrelse/sista matcherna mot Olofström/j-20)?

  2. Det är verkligen inte optimalt med en sportchef i båset. En sportchef ska hålla sig så långt från båset som möjligt.

  3. Hej!

    Såg att spelarna hade gula strumpor till de vita bortaställen. Riktigt riktigt snyggt. Kommer det att vara så på ordinarie matchställ eller är det bara på träning?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *