Han kommer i oktober

Fick ett litet snack med Lövens sportchef Jimmy Blixt och kollade läget i truppen och hur hans tankar går kring den.

När kommer Russ Moyer ansluta till truppen?

— Han kommer att köra på artistkontrakt och kommer ansluta i oktober. Men exakt vilket datum det blir är inte klart. Vi måste hitta en lösning så det inte blir strul i slutet. Det finns några varianter att köra på, säger Blixt till bloggen.

Hur ser du på truppen i dagsläget. Vill du ha in mer folk eller är du nöjd i dagsläget?

— Jag kollar runt och har ständigt ögonen öppna.

Något nytt om Alexander Sundström?

— Han kämpar för fullt om att komma tillbaka från skada och rehabar. Han första mål är att komma tillbaka. Sedan får vi se vad som händer, avslutar Blixt.

Eftersom Russ inte ansluter förrän i oktober får man hoppas att inte Löven åker på någon skada bland backarna då de endast har sex backar tills han kommer. Då Björklöven har släppt alla bra 93-backar till Vännäs har de ingen att ta in från juniorerna heller. Om jag vore Blixt skulle jag lägga allt krut på att hitta en eller två backar ganska omgående. Men eftersom Löven inte kommer att matchas ihjäl sig fram till jul då det endast är sju lag i serien och de redan har A-seriens stabilaste backuppsättningen står det inte faller på det. Men det är aldrig fel att ha bredd också, skador kommer lätt.

3 kommentarer

  1. Kim Sehlstedt, född -93, är back och gjorde väl någon match med A-laget i fjol och han finns (än så länge) kvar i föreningen. Halvtaskigt mot honom att säga att man ”släppt alla bra 93-backar till Vännäs.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *