Förlust

Björklöven åkte till ”Happis” och förlorade med 4-3.

– Fick fick ett bra kvitto på hur långt vi kommit i de moment vi jobbat med på träningarna de senaste veckorna. Det var många utvisningar i matchen vilket är olyckligt då vi inte inledningsvis valt att jobba mycket med special-teams ännu. Effektiviteten i både power- och box-play kommer förbättras när vi jobbat mer med detta i detalj. Under långa perioder i matchen hade vi tryck mot Asplöven och de tog även en time-out i andra perioden för att försöka bryta detta, säger tränare Jens Öhman efter matchen till Björklöven.com.

Träningsmatch är träningsmatch och man kan inte dra några slutsatser efter Björklövens första match. Noterbart är dock att Quist gjorde tre mål.

I morgon väntar match för både Vännäs och Teg. Ska försöka ge er en rapport från dessa matcher. Själv åker jag Piteå för träningsmatch.

***

Har försökt sätta mig ner och läsa årsredovisningen men inte helt hunnit bilda mig en komplett uppfattning. Men jag läser dock att koncernen verkar ha gått plus 1,5 miljoner men att AB har gått kraftigt minus och att omsättningen har minskat med över 4 miljoner jämfört med föregående år…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *