Vinst x2 och en förlust

Sitter på bussen på väg hem från Piteå med en 4-2 vinst i bagaget.  En typiskt första match för året där kämpaviljan var större än skönspelet, men alltid lika skönt att vinna och roligt att se att killarna krigade på matchen igenom.

***

Tegs SK spelade borta mot Kramfors och vann med 4-3 efter mål av Peter Rundblad, Joakim Törnqvist, Zackarias Granlund och Johan Grönberg. Teg ställde upp en trupp utan Micke Pettersson, Anton Normanoch Tomi Heikkilä, där alla tre ansluter i morgon måndag.

– Detta var en typiskt första match, men när spelet stämde lyckades vi trycka tillbaka dem rejält och gick ifrån till 4-1 . I tredje periode orkade vi inte riktigt hålla uppe spelet då vi är inne i hård träningsperiod och det blev onödigt jämt. Det viktigta var att vi fick med oss en seger, säger tränare Lund till bloggen.

***

Vännäs har även dem spelat match, mot Sollefteå och förlorade med 5-6. Målskyttar för Vännäs var Philip Fousinette, Tobias Ekström, Magnus Lindgren, Christian Karlsson och Pontus Wikner.

– Detta var en typiskt försäsongsmatch. Vi höll uppe spelet bra i perioder och då pressar vi tillbaka dem men spelet svänger fort och vi hade lite välmånga dippar i spelet, säger Patrik Degerman till bloggen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *