Inför helgen

I morgon fredag klockan 19:00 möter Löven Hudiksvall och på lördag klockan 15:00 står Arlanda för motståndet. Om ni vill se matcherna live så kan ni klicka här.

Det har varit många manfall under veckans träningar på grund av den årliga höstförkylningen som alltid besöker hockeylagen i början av säsongerna. Men tränare Jens Öhman är optimistisk och tror att samtliga är tillbaka inför dagens träning.

– Den enda som är helt säker borta för spel i helgen är Marcus Lundberg och på grund av sjukdomarna vi har haft är det osäkert på hur vi kommer ställa upp, säger Öhman till bloggen.

Ni förlorade mot Asplöven och då sa du bland annat att ni inte tränat på specialteams. Vad har fokuset legat på i veckans träningar, är det just det eller har ni jobbat vidare med grunderna?

– Vi har jobbat vidare med grunderna som försvarsspel, spelvändningar och in på mål. Vi kör vidare med det så länge som jag tycker vi måste jobba med de bitarna. Man kan inte skumma på varje grej utan jag vill jobba tills det sitter och ser bra ut.

Vad anser du själv är viktigast i helgens matcher, vinna, att du ser rätt tendenser i spelet eller en blandning?

– Tycker det viktigaste är att vi tar ett steg vidare i spelet varje match men självklart spelar vi alltid för att vinna när vi drar på sig tröjan. Under träningsmatcher coachar man aldrig fullt ut och det är därför det ofta blir lite konstiga resultat i träningsmatcher.

Hur kommer du matcha målvakterna?

– Grundplanen är att de ska stå varsin match, sedan får vi se om något händer på vägen men det hoppas jag inte, avslutar Öhman.

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *