Tränarkommentar

Det var en nöjd Björklöventränare jag fick tag på efter vinsten med 5-0 mot Hudiksvall.

– Spelmässigt tycker jag vi gör en helt okej match men är aldelens för slarviga i spelet mot mål i första perioden, vi spelar runt och passar på tog för mycket. I andra och tredje bättrar vi oss på den punkten och då kommer målen också. I övrigt så tycker jag spelvändningarna fungerar bättre och bättre men vi kan bli mycket snabbare i den fasen också. När spelet stämmer bättre så hänger de inte alls med och vi är först på varenda puck och de står på knäna, säger tränare Jens Öhman till bloggen.

Junioren Emil Wrenman kliver in och gör två mål, vad säger du om hans insatts?

– Han gör en verkligen bra match. Roligt att han kliver in och visar upp sig och inte åker och gömmer sig där ute.

Någon annan spelare du tycker sticker ut?

– Vi coachar runt på alla i laget och jag tycker vi gör en väldigt jämn insats. Sedan är givetvis roligt att vissa kliver fram och få göra några mål. Men i det stora hela tycker jag alla jobbar på bra med de riktlinjer vi har dragit upp inför matchen.

Vad tar ni med er från denna match till morgondagens?

– Att vi hela tiden tar steg i spelet med att driva in på mål och att spelvändningarna blir bättre och bättre, men jag vill som sagt att vi blir ännu snabbare. Sedan är det roligt att killarna är väldigt öppna mot varandra och om de ser brister pratar de ständigt med varandra om vad de ska förbättra. Det står 0-0 i morgon och det gäller att vi kliver ut och gör ett hårt jobb, avslutar Jens Öhman.

Här kommer en mer precis matchstatistik.

0-1 Emil Wrenman (Mikael Persson-Riis)

0-2 Emil Wrenman (Viktor Ekeståhl-Jonsson)

0-3 Olof Mårs (William Quist, Oscar Molin)

0-4 Johan Jarl (Linus Boström, Joakim Vikström)

0-5 Olof Mårs (William Quist)

Skott

12-31

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *