Ännu en jänkare till VHC (uppdaterad)

Läser på Hamilton College news att Anthony Scarpino är klar för Vännäs. Scarpino har de senaste åren spelat i NCAA III med Hamilton College (Tredje collegeligan) och i fjol gjorde han 31 poäng på 24 matcher. Anthony ska tydligen vara en riktig poängmaskin.

Detta bekräftar även sportchef Peter Johansson när bloggen får tag på honom:

– Det stämmer, det som saknas är lite pappersexercis, säger Peter Johansson till bloggen.

Hur har ni fått tag på honom?

– Via väldigt goda kontakter.

Vad är det för typ av spelare? 

– Vi har goda referenser på honom och han ska vara en riktig poängmaskin, en högerfattad spelskicklig center och en bra kille. Det känns riktigt roligt att han väljer att komma till oss, avslutar Johansson.

Ännu en mycket spännande värvning av Peter Johansson och VHC. Med Anthony i laget har de nu en kompis till Joe Miller, vilket borde kanske göra det lättare för VHC att kunna göra klart med Joe. Vännäs HC har på kort tid gått från att vara ett strykgäng till att vara ett väldigt intressant lag. Johansson lovade tidigare i somras att han hade ett par ess i rockärmen. Han har verkligen hållit vad han har lovat med dessa och lyckats knyta till sig Lövens ratade juniorer. Bra jobbat Vännäs.

7 kommentarer

  • När sommaren började var de ett strykgäng. Nu tror jag om allt stämmer kanske de kan utmana Teg om fjärdeplatsen.

   • Piteå och teg är ungefär lika starka, så jag hoppas att Teg kan bli trea, och Vännäs hotar Piteå om 4:de platsen.

    1. B-löven
    2. Kiruna
    3. Teg
    4. Vännäs
    5. Piteå
    6. Boden
    7. Kalix.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *