Storseger

Teg tog emot Kramfors i Umeå Arena och fick med sig en storseger. Umeålaget vann med hela 11-1. Noterbart var att TSK:s finska nyförvärv stod för hela fem poäng, 3+2.

– Vi börjar lite omständigt men spelar upp oss mer och mer. Vi äger väldigt mycket puck matchen igenom och tillslut orkar de inte med vår rörliga anfallshockey. Det vi gör riktigt bra är att vi tar oss in på mål och även att vi sätter dit pucken när vi lägena. Beröm till hela laget att vi fortsätter att hålla oss till vår spelplan fast matchen ganska tidigt är avgjord. Det kommer garanterat bli tuffare motstånd på onsdag då vi möter ÖSK borta, säger tränare Mattias Lund till bloggen via SMS.

Matchfakta: 11-1 (2-0, 3-1, 6-0)

Målen Teg: Tomi Heikkilä 3, Tobias Hollström 2, Joakim Törnqvist, Peter Rundblad, David Muzito-Bagenda, André Dryler, Johan Sehlstedt, Fredrik Sandström

Skotten: 41-12 (8-2, 21-5, 12-5)

***

Bloggen har som sagt varit på cup i helgen och jag hoppades på en seger. Tyvärr blev det inte så då vi åkte på en snöplig förlust mot Björklöven med 3-4 (vi får ta revansch på lördag). Men en andra plats är inte fy skam.

När vi spelar som vi ska göra är vi riktigt bra men det märks att det är ganska tidigt på försäsongen och i de första matcherna är dipparna i spelet för många och långa. Därför var det extra skönt att få avsluta med en match där vi spelar bra matchen igenom.

Ett stort tack vill jag också rikta till Björklöven mattris som gavs oss ovärderlig hjälp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *