Åttonde raka

Senast Teg spelade mot Övik vann Teg med hela 1-10. Ikväll spelade de återigen mot varandra och det blev betydligt jämnare. Teg kunde tillslut vinna med 3-2 och därmed har Teg spelat åtta träningsmatcher och har lika många segrar (segrarna mot Vännäs kom dock efter straffar).

— Det var inte någon höjdarmatch från vår sida och det blev betydligt mer match än senast. Det märktes att killarna var slitna efter söndagens hårda match mot Vännäs. Vi gör en ganska dålig första period, spelar upp oss i andra och tredje tyckte jag vi kontrollerade det hela. Övik hade med både Öberg och Dahlberg i dag vilket de inte hade med förra matchen. Det märks tydligt att de killarna tillför mycket åt dem och de håller ihop laget på ett helt annat sätt, säger tränare Mattias Lund till bloggen och fortsätter:

— Det var bra att få en ytterligare tight och hård match innan seriepremiären på söndag, då vi vet att de kommer bli en väldigt tuff kamp mot Vännäs.

Ni är obesegrade på försäsongen, finns det risk att ni har blivit belåtna nu när säsongen drar igång?

— Nja det hoppas jag inte. Om vi räknar bort matcherna vi vinner med tvåsiffrigt så har segrarna inte kommit av sig själv utan vi har fått jobba hårt. Om vi ser på Vännäsmatcherna så har det lika gärna kunnat sluta med en plump i protokollet. De matcherna har varit väldigt nyttiga för oss och nu gäller det verkligen att tagga till inför söndag, säger Lund.

Både jag och min forna lagkamrat Lund har en förkärlek till kepsar, så när han delar ut spelarbetygen delar han tre,två och en keps. Lunds spelarbetyg ser ut enligt följande

Tre kespar: Johan Grönberg sliter över hela banan och får göra två mål.

Två kepsar: Joonas Karvonen sliter även han hårt över hela banan och har inte gjort en dålig match och har en hög lägsta nivå.

En keps: David Lindgren gör en stabil insats och har inget att göra på målen, avslutar Lund

Matchfakta: 3-2 (0-1, 2-0, 1-1) 

Målen Teg: Johan Grönberg 2, Daniel Palmebjörk

Skotten: 34-22 (10-5, 14-8, 10-9)

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *