Bomben – Elitseriemeriterad forward till Vännäs

Vännäs sportchef Peter Johansson sa att han hade ess i rockärmen. Det hade han verkligen. Nu kan bloggen avslöja att Pontus Johansson är klar för klubben.

– Pontus är en stor och stark forward men hög fart och passar in i vårt lag. En ung kille med ett förflutet i Vännäs. Känns riktigt bra att Pontus väljer att spela med oss, säger sportchef Johansson till bloggen.

Pontus var senast i USA i Sioux City Musketeers i USHL och gjorde 25 poäng på 54 matcher. Innan det var han i Timrås J20 och har en elitseriematch med Timrå och fyra matcher i Löven i Allsvenskan. När han var i Björklöven fick han förtroende i U19-landslaget under fyra matcher.

Bloggen skrev i somras att Jimmy Blixt skulle omgående kontakta Pontus. Att han nu hamnar i Vännäs får ses som ett av de tyngsta nyförvärven som gjorts i Vännäs historia.

3 kommentarer

  1. Riktigt rolig, mkt bra spelare……
    Känns väldigt spännande att följa laget. Otroligt roligt att det finns så mkt bra folk runt denna förening som gör ett jätte arbete inom lagen. Eje och c/o är kanoooon. Även en eloge till live referaten från teg matchen måste ges…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *