Inför Tegs SK – Bodens HF

I premiären mot Vännäs åkte Teg på strafförlust och till Tegs hemmamatch mot Boden i kväll är det en revanschsugen tränare jag pratar med.

– Vännäs gjorde en bra match i söndags men vi måste upp i fart och visa mer vilja och kamp. Det var för många som åkte och gömde sig. Det har sett betydligt bättre ut på veckans träningar med en helt annan fart. Jag tror matchbilden kommer vara ganska likt som i söndags och jag hoppas att vi kommer vara det spelförande laget. Om ser på söndagens match så skjuter vi 36 skott och gör endast två mål och det har vi pratat mycket om också att vi måste bli mer effektiva, men det brukar gå i hand i hand med att om inte har farten så har men inte heller effektiviteten. Det gäller att vi vinner i kväll om vi ska vara med på tåget. säger tränare Mattias Lund.

Truppen:

Lund kommer göra en förändring på målvaktssidan då Marcus Evertsson kommer vakta kassen i kväll. I övrigt är det ganska likt lag som mot Vännäs som ställer upp i kväll. Fattas gör dock Micke Pettersson på grund av jobb. Övriga som är borta är: Andreas Nilsson (sjuk) Johan Palm (sjuk) och Per Backlund (axelskada)

Notera att:

I fjol möttes lagen sex gånger. Teg vann fyra matcher, förlorade en match på ordinarie tid och en på straffar.

Tips:

Teg vinner med 5-1.

Nedsläpp:

19:00 i Umeå Arena

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *