Första perioden knäckte Teg

Teg hade det verkligen svettigt om öronen i första perioden borta mot Piteå. De förlorade skotten med hela 15-2 och perioden med 2-0 och hade en uppförsbacke efter första som de aldrig kom upp för.

– Vi var inte med från början, en klassisk bortamatch där alla från målvakt och framåt inte var med i matchen. Vi blir frånåkta och får tidigt en billig utvisning och har snabbt 2-0 i baken. Vi spelar nästan hela första perioden i boxplay men i det spelmomentet tycker jag vi gör det ganska bra. I andra rycker vi upp oss rejält. Vi har bättre tempo än dem och checkar fast dem. Även deras tränare tyckte andra var vår men vi kommer inte riktigt in på mål. Vi gör 2-1 och får lite vind i seglen men släpper in 3-1 efter ett individuellt misstag. I tredje tycker vi kämpar på väldigt bra men de kontrollerar spelet på ett väldigt bra sätt och de gör fyran i öppen kasse. I det stora hela tycker jag vi gör en bra match och vi faller inte ihop och vill dö trots starten utan alla kämpar för att komma tillbaka in i matchen. Piteå var riktigt täta i dag och gör en bra match, säger tränare Mattias Lund till bloggen.

Matchfakta:

Resultat: 4-1 (2-0, 1-1, 1-0)

Målet, Teg: Joakim Törnqvist (Tomi Heikkilä, Peter Bjuhr)

Skott: 29-15 (15-2, 9-9, 5-4)
Publik: 336
Kepsligan:
Tre kepsar: Joakim Törnqvist
Två kepsar: Mikael Pettersson
En keps: Dennis Boström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *