T3 lastar in

T3 meddelade i dag att man går in som sponsor till Björklöven. Följande skriver T3 på deras hemsida:
T3 har idag ingått ett tvåårigt sponsringsavtal med Björklöven. Samarbetet är en del i Björklövens satsning mot Hockeyallsvenskan och en naturlig fortsättning på T3s sponsringsåtagande i Umeå.

– Björklöven har ett starkt varumärke i Umeå och en lovande säsong framför sig. Då är det är klart att vi vill vara med på den resan, säger T3s marknadschef Henrik Nilsson.

– Det känns otroligt roligt att T3 vill vara med på Björklövens satsning mot Hockeyallsvenskan. Precis som T3 arbetar Björklöven långsiktigt med sponsoravtal för att uppnå bästa möjliga resultat för båda parter. T3 och Björklöven är dessutom två starka varumärken med lokal anknytning som nu tillsammans stärker Umeås position som idrottsstad, säger Björklövens försäljningschef Joakim Gustafsson.

– Många Umeåbor känner igen T3 genom fotbollsmatcher på T3 Arena och då är det naturligt för oss att gå vidare med en sport som kan komplettera T3 Arena under vinterhalvåret. Det är viktigt att markera att Umeå är vår hemmaarena när vi växer starkt nationellt och där är sponsring viktigt, både vad gäller ungdoms- och elitidrott, avslutar Henrik Nilsson.

Roligt att T3 satsar på idrotten i stan. Först köpet av T3 Arena och nu detta.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *