Inför Vännäs-Piteå

I kväll tar Vännäs emot Piteå hemma i Vännäs Ishall. Senast lagen möttes i Piteå så fick nykomlingen Vännäs en lektion om hur fort det kan gå i ettan. De tog lärdom under matchen och kunde vinna sista perioden. Trots det får Piteå vara favoriter i kvällens match och något annat än Piteå-vinst får ses som en bragd. Vännäs har dock spelat bra de senaste matcherna (om man räknar bort halva matchen mot Kalix) så de kan och ska bjuda upp till en bra match.

– De ska bli spännande att möta Piteå igen. De var riktigt bra senast vi mötte dem och höll ett väldigt högt tempo, vi har kommit bättre in i det de senaste matcherna. Piteå spelade en väldigt jämn match mot Kiruna senast och om vi hade fått utdelning i första perioden tror jag vår match mot Kiruna hade sett annorlunda ut. Vi har hemmaplan och här får man inget gratis, säger Patrik Degerman tränare i Vännäs.

Truppen:

Vännäs har hela fem forwards borta inför kvällens match. Daniel Andersson (långtidskada), Jeff Lundberg (skada), Hampus Åsell (skada), Niklas Kellgren (jobb) och Joe Miller. Tillbaka från sjukdom är dock Tommy Arnqvist. Joakim Moritz vaktar kassen i kväll.

Notera att:

August Tornberg saknas i Piteå då man upptäckte att han har spelat 15år med bruten nacke! Mer om detta kan ni läsa här.

Tips:

1-4

Nedsläpp:

19:00 i Vännäs Ishall

Domartrio:

HD: Mattias Stenlund. LM: Jimmie Waardahl och Johan Sandberg

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *