Teg-Löven – Retro

På fredag är det äntligen dags för den så kallade retromatchen mellan Teg och Björklöven av anledning att Tegs SK hockeysektion fyller 70 år. Bloggen ringde till Tegs kansli och kollade läget hur de ligger till i biljettförsäljningen.

– Vi använder oss av Björklöven och hyr in deras biljettsystem och de kommer även sköta musiken och jumbotronen. I Löven biljettsystem ligger deras säsongsbiljetter inne och de som innehar dem har förtur på dessa. Men om de inte är uppbokade i dag vid midnatt kommer de släppas till allmänheten. Så vi har har inte riktigt hundra koll på hur många som är sålda men det verkar just nu vara ca 600-700 biljetter sålda. Men vi räknar med att ungefär 45-50% av de som kommer, kommer att köpa biljetten vid luckan på hallen under matchdagen. Men för de som inte vill köa så kommer vi hålla öppen biljettluckan på hallen under torsdagen och fredagen mellan 11:00 och 13:00, sedan går det att köpa här på kansliet och på nätet, säger Tegs sportchef P-O Åberg.

Ni som inte har införskaffat en biljett till denna match, se genast till att göra det! Ni kan med lätthet göra det här.

Ni som vill ha med ett minne från denna match kan bjuda på Tegs tröjor som används i denna match på Tradera.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *