24/7 Björklöven

SVT Västerbotten hade nog lite bråttom när de la ut följande, för de har nämligen tagit bort artiklarna.

Jag ringde därför upp Doktorn Jens Persson för att kolla vad det hela handlar om.

Hej Jens, är det den nya TV-stjärnan jag pratar med?

— Skratt.. Jag vet inte vad jag ska hoppas på, men det är en kul programidé som produktionsbolaget har kommit med och förhoppningsvis blir det några som vill följa oss.

Är det en risk att du kommer försvinna till Hollywood efter detta?

— Vi får se först om jag duger men förhoppningsvis kommer jag dyka upp i nästa Hamilton film.

Kommer du hinna med både hockeyn, studierna och detta?

— Tanken är att detta inte kommer påverka varken studierna eller hockeyn. De kommer följa med oss på träning och matcher och visa hur det är att vara hockeyspelare i IF Björklöven.

Så det blir som 24/7 Road to the winter classic?

— Precis, fast med något mindre produktionsbolag och en liten annan hockey. Tanken är att produktionsbolaget ska hänga med oss utan att märkas. Även om det är jag och Jon som fokus ligger på så är vi bara en del av laget.

Hur långt får de följa med, kommer de vara med på matchgenomgång och dylikt?

– Jag vet inte riktigt. Där är det SVT som har kommit överens med Björklöven, Jens Öhman och Jimmy Blixt. Så jag vet inte var begränsningen ligger. Det kommer även vara perioder där de följer oss på sidan av hockeyn också.

När kommer premiäravsnittet sändas?

– Jag vet faktiskt inte. Tanken är att det kommer komma två korta avsnitt i veckan på SVT-play. Förhoppningsvis får mormor en ny favorit serie att följa, avslutar Jens Persson.

Detta låter som en mycket rolig och intressant idé och jag tror detta kan komma att bli ett så kallat klickmonster på SVT-play. Jag ser fram mot det första avsnittet!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *