Löven vann tillslut

Björklöven gjorde vad de skulle göra och vann matchen med 3-1. Vännäs står upp riktigt jäkla bra och ska verkligen inte skämmas för denna insats. Det är Moritz målvaktsspel och Vännäs kampvilja som gör att Björklöven får problem.

– Det känns surt att de fick göra andra målet så enkelt. Ett sådant misstag får vi inte göra. Annars tycker jag Löven hade en betydligt bättre fart än senast vi möttes och var riktigt bra i dag. Men jag tycker vi gör en väldigt bra match. När motståndarna är bättre behöver man att puckarna studsar åt rätt håll och de hade vi inte i dag. Vi är på väg att få ett tre mot noll läge men då hoppar pucken precis över klubben och en stolpträff, säger Vännäs tränare Degerman.

– Det gäller att vi sätter lägena. Vännäs skapar några farliga lägen när vi slarvar med bytena och en gång höll vi på att släppa ett tre mot noll. Jag tycker de skapar mindre än senast vi möttes samtidigt som vi skapar fler. Vi blir lite frustrerade när pucken inte vill in och då vill vi för mycket stundtals. Det gäller att vi lär oss luckra upp sådan här typ av spel. Deras målvakts gör också en väldigt bra match men samtidigt tycker jag vi låter han se för många puckar. Men helt klart ska vi göra fler mål, säger Lövens tränare Öhman.

Matchfakta:

Resultat: 3-1 (1-1, 1-0, 1-0)

Målen Löven: Russ Moyer, Jon Palmebjörk, Emil Wrenman

Mål Vännäs: Philip Fousinette

Skott: 58-22 (19-7, 24-6, 15-9)

Publik: 2587

Löven:

Tre Kepsar: Markus Lundberg
Två Kepsar: Stefan Andersson
En Keps: Jon Palmebjörk

Vännäs:

Tre Kepsar: Joakim Moritz
Två Kepsar: Johan Andersson
En Keps: Marcus Pettersson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *