Förlust i sudden

Tänk om jag vore lika bra på allt annat i livet som på att tippa 🙂

Teg kom till matchen med endast sex backar. Bättre blev det inte av att de fick avsluta matchen med fyra. Det var två trötta lag som spelade i dag. Första perioden var Kiruna lite hetare men den slutar mållös. I andra släpper Teg in ett mål redan efter två minuter in i akten men kan komma tillbaka och ta ledningen innan perioden är över. Tredje perioden startar i samma visa som andra och Teg släpper in ett mål redan efter 40sekunder denna gång. Resultatet står sig under ordinarie matchtid och i förlängningen kan Kiruna avgöra och vinner med 2-3.

– Det kändes som en match med två sargade boxare, där den boxare som lyckades stå längst skulle vinna. Jag vill dock berömma domaren Svensson som gjorde en riktigt bra match, säger Tegs tränare Mattias Lund.