Ericson lånas ut

Jesper Ericson har fått begränsat med speltid sedan han kom hem från Tingsryd. Nu kan bloggen avslöja att Björklöven väljer att låna ut honom till Teg i en match men med öppning för fler.

– Vi kommer att låna in honom i matchen mot Piteå men det kan komma att bli fler, säger Tegs tränare Mattias Lund till bloggen.

Teg har just nu en liten backbrist på grund av skador och detta är verkligen kanon för dem och att låna ut spelare som har hamnat i frysboxen är alltid bra. Då får de en chans att komma tillbaka och hitta glädjen i spelet igen. Det är svårt när man mest får sitta längst ut på bänken.

5 kommentarer

  1. Bra för Ericson att visa att han kan. Inte lätt att hoppa in 1 eller 2 byten under en period att visa att man är bättre en tex Molin och borde få spela.

  2. Det finns något som heter ” talangutveckling ” och då skall inte Jeppa 21år överhuvudtaget jämföras med någon i denna ålderdigna backbesättning (med en medelålder på 28 årI). I jakten på en plats i Allsvenskan verkar löven återigen mera se till kortsiktiga resultat och då får talangutvecklingen ” stryka på foten” – som så många gånger förr (även om måldokumenten säger annat). Det typ SAIK lyckas med !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *