Två minuter sänkte VHC

Vännäs åkte upp till Boden som favoriter men kunde inte ta tillvara på favoritskapet och förlorade för tredje gången mot Boden. Annars var de som startade bäst och kunde göra 0-1 i powerplay, en sekund innan periodvilan. I andra perioden kommer de minuter som kom att avgöra matchen. På strax under två minuter släpper de in tre mål, ett underläge som de aldrig orkade hämta upp och de förlorar med 4-3.

– Det känns riktigt tungt. Vi släpper till på tok för många kontringar vilket resulterar tillslut att vi släpper in tre mål på kort tid. Vi för spelet hela matchen men är för naiva och har för dåligt tålamod, ingen spelare följer spelplanen, säger Patrik Degerman.