Är detta bara början?

I dag kom alltså dagen som alla Lövensupportrar och sportchef Jimmy Blixt väntat på. Dagen då Löven ”äntligen” fick presentera att Alexander Sundström är klar för klubben.

– Det känns fantastiskt roligt att få spela för klubben i hjärtat och det känns verkligen som Löven har något stort på gång. Nu när Jon och Acke har kommit hem plus att de tagit in riktigt bra nyförvärv var det lättare att besluta sig. Jag har varit i kontakt med flera olika klubbar under sommaren och hösten men när Löven presenterade denna satsningen kändes det helt rätt. Det känns riktigt skoj, säger Sundström till bloggen.

Även sportchefen öser lovord över Sundström.

– Jag har länge haft en dialog med honom och han vet verkligen vad som krävs för att vinna. Jag vet att det låter tråkigt men han kommer främst bidra med att göra det rätta sakerna där ute på isen, sedan har han en vinnarskalle som få har. Givetvis kommer han göra en del poäng också men främst att han gör de rätta sakerna ser jag fram mot. Sedan ser ju resten av killarna upp till honom och han agerande ute på isen smittar av sig, säger Blixt.

Denna värvning påverkar inte årets budget utan det är sponsorer som går in med kapital. Johan Hellström meddelar att det är samma sak med ”Acke”. Hellström och Hammarstedt hälsade att det är av yttersta vikt att Löven går upp igen i Allsvenskan och är därför väldigt tacksam till sponsorerna som på väldigt kort tid gått in och gjort denna värvning möjlig och om man får tro styrelsen så är denna inte den sista heller.

8 kommentarer

  1. Fan va kul att Löven lever! Hoppas verkligen att det snart blir allsvenskan! Erik, vad händer i Vännäs?? Dålig update på hemsidan med bristfälliga matchrapporter i såväl A- som jun-lag! Alla tre lagen cementerade i botten på respektive serie och ett enligt mig bedrövligt tråkigt spelad ishockey! Vadan??

  2. Inget svar på min fråga till Erik??? Vad är orsaken till Vännäs förfall på och utanför banan? Å säg inte att ni spelat bra och att ni haft otur för avsaknaden av eget spel är lika stor i alla tre lagen

    • Hej Kungen. Vad har Vännäs J18, J20 och A-lag har med Alex Sundström är klar för Löven förstår jag inte. Vad menar du med förfall på och utanför banan?
      Att de juniorlagen har lite poäng beror på att de inte spelat tillräckligt bra. A-laget har gått ungefär som väntat. De är med och slåss om femteplatsen.

  3. Förstås ingenting med Sundström, men tycker du att jag ska vänta med frågan tills du skriver om Vännäs verksamhet i alla tre lagen?? Du undviker även påståendet om lagens bedrövliga tråkhockey som gör publiken intresserad av schack och det faktum att man slutat skriva matchrapporter… öm punkt eller bara okunskap?

    • Då får du kalla mig okunnig. Varför VHC inte skriver matchrapporter får du fråga dem om. Juniorerna i de tre lagen bloggar jag inte heller om, utan mitt fokus ligger på de tre lagen i ettan. Visst är det så att Vännäs inte spelar lika underhållande hockey som Piteå, Löven eller Kiruna. De har det inte material för, men jag tycker de spelar betydligt trevligare hockey än tex. Boden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *