Vännäs HC bjuder GD på buss

I det andra derbyt mellan Löven och Vännäs som spelades i Umeå så bjöd Löven alla ledare och spelare i Vännäs HC på fritt inträde til matchen. Nu bjuder Vännäs tillbaka. Följande skriver Björklöven på deras hemsida:

”Vännäs HC bjuder Björklövens supporterklubb på buss till bortamatchen onsdag den 5 december.

– Björklöven bjöd in alla ungdomspelare och ledare från Vännäs till Umeå Arena och då ville vi bjuda tillbaka. Dessutom skapade Green Devils en fantastisk stämning senast i Vännäs ishall och vi hoppas på en liknande publikfest även denna gång.

Bussen avgår från parkeringen framför Norrlandsoperan klockan 18:00 på onsdag och är endast avsedd för medlemmar i Green Devils. För mer information, se greendevils.nu.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *