Femetta i Boden

Teg fick precis den start de hade önskat sig mot Boden och de tog ledningen redan 1:48 in i första. Sedan rullar det på matchen igenom och de tar en stabil femetta seger i Boden. Även om de inte i praktiken inte är klara för Allettan men om nu Teg skulle missa skulle det ses som världens åttonde underverk.

– Alltid skönt att vinna och speciellt när man är favoriter, en extra lättnad då. Vi börjar matchen med bra fart och offensiv men vi bjuder dock Boden på några onödiga spelvändningar. Samtidigt skapar vi så pass många lägen att vi borde att gjort fler mål i första. I andra och tredje perioden tycker jag vi spelar upp oss och det är aldrig något snack. Docker dock att vi borde ha gjort några fler mål. Nu gäller det att ladda inför söndagens derby mot Vännäs och killarna snackar redan om den matchen så det ska bli ruskigt skoj att återigen spela derby. Vi vill bevisa att vi kan även mot Vännäs, säger tränare Mattias Lund.

Matchfakta:

Resultat: 1-5 (1-2, 0-2, 0-1)

Målen Teg: Daniel Palmebjörk, Christoffer Forssén, Tomi Heikkilä, Joakim Törnqvist 2

Skott: 23-41 (9-13, 8-16, 6-12)

Publik: 121

Tre Kepsar: Fredrik Sandström
Två Kepsar: Joakim Törnqvist
En Keps: Christoffer Forssén

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *