Tvåsiffrigt i Vännäs

Om Björklöven inte fick några enkla mål mot Kiruna senast var det precis tvärtom i dag. De två första var verkligen bjudningar med bland annat ett självmål av Vännäs. Vännäs kommer dock tillbaka och när första perioden står det 2-3 till Löven. Även i andra står Vännäs upp men i sista rasar allt. Stor del till raset är Lövens förtjänst. Det är verkligen tunga att möta Löven och Vännäs orkar inte stoppa blödningen och stundtals får Löven göra vad de vill i anfallszonen.

Läser statistiken och ser att Löven har 13! spelare i dag som gjorde två poäng. Det kan man kalla en lagmaskin!

– Tycker vi stundtals spelar bra i första och andra och har bra med puck. Även vårt powerplay är riktigt bra i dag. Löven är riktigt tunga och det spelar ingen roll om de leder med tre mål så fortsätter de att pumpa på och åka skridskor tillskillnad med till exempel Piteå, säger Patrik Degerman.

Han har så rätt Degerman. Löven är äckligt disciplinerade i år och som han säger att de spelar ingen roll om de leder ett, tre eller fem mål. Alla i laget vill mer och det kan bära Löven långt i år. I dag räckte det till en 3-10 seger.

Matchfakta:

Resultat: 3-10 (2-3, 1-2, 0-5)

Målen Vännäs: Johan Nilsson, Samuel Aho, Marcus Pettersson

Målen Löven: Olof Mårs 2, Martin Johansson, Mikael Persson-Riis, Marcus Lundberg, Jon Palmebjörk, Linus Boström, William Quist, Jens Ledin, Johan Jarl

Skott: 14-44 (5-11, 6-20, 3-13)

Publik: 374

Vännäs:

Tre Kepsar: Fredrik Eriksson
Två Kepsar: Marcus Pettersson
En Keps: Emil Nordqvist

Löven:

Tre Kepsar: Karl-Johan Lundström
Två Kepsar: Linus Boström
En Keps: Johan Jarl
Bonuskeps: Green Devils

6 kommentarer

      • M.a.o. Först läsa artilkeln (artiklarna) och sedan tolka. Och som här få det till att i denna match den egna tränaren för Vännäs. Ingen Löventränare i artikeln och då Erik Å för löven ?

        • För att förtydliga det hela. Om jag är på plats delar jag alltid ut dem. Om jag ser ett derby delar jag ut kepsarna i båda lagen. Alltså delade jag ut dem både till Löven och Vännäs i går. Eftersom jag inte såg Teg var det Lund som delade ut Tegs. På bortamatcher är det alltid tränarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *