Teg testar en trio

Tidigare har jag berättat att Teg testar Oskar Jolérus. Han har nu varit hos Teg ett tag och tränare Lund gillar vad han ser.

– Han har börjat komma igång och visar framfötterna, roligt att se.

Har även berättat att David Pettersson kommer provträna med Teg i veckan och nu kan jag berätta att Teg kommer testa ytterligare en spelare, det är backen Jonas Näslund. 19-åringen började säsongen i Sollefteå HK, men tyckte pendlingen blev för jobbig så han valde att återgå till moderklubben Höga Kusten i Div 2. Trots att han är junior har han hunnit med Division 1-spel de tre senaste åren.

– Vi har fått lite avhopp och långa skador under säsongen och behöver stärka upp laget inför Allettan. Så dessa killar kommer vara med och kriga om en plats, säger tränare Mattias Lund.

Av allt att döma så kommer Lövenlånen Isak Ahrling och Kim Sehlstedt vara kvar i Teg säsongen ut.

– Jag har Blixt och Håkan Wirtala har nästan en daglig dialog om dessa två spelare. Kim kommer mest troligt att bli kvar säsongen ut och om Löven J20 kommer kvala upp kommer han att gå tillbaka, men då är vi färdigspelade. Men om det kommer skador och sjukdomar i Löven J20 vet man inte vad som händer. Alla ser det väldigt positivt för Kims utveckling att köra med oss och det finns många andra duktiga i det laget som kanske också kan få chansen. I Isaks fall är lite av samma läge. Löven har en väldigt bred backuppsättning och att sitta och tugga klubba på matcherna är inte utvecklande. Isak, jag och Blixt är väldigt nöjda att han är hos oss. Sedan har de rätten att kalla tillbaka honom vilken dag som helst om det skulle behövas, avslutar Lund.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *