Nytt år – Nya möjligheter

Då har vi nått den sista dagen för året. 2012 blir ett år som Löven vill glömma efter förlusten mot Olofström men de har avslutat året starkt, Vännäs fick ta klivet upp till ettan, för Teg var det ett mellan år men också året de äntligen tog klivet till Allettan. 2012 var också året Hockeyhörnan såg dagsljuset för första gången.

Vad tror jag om 2013? Jag tittar i spåkulan och ser att 2013 kommer bli året då Teg skapar sig erfarenhet från Allettan som kommer vara guld värd inför säsongen 13/14. Vännäs kommer efter en mycket jämn serie klara sig kvar i ettan. Björklöven kommer återigen missa ta sig till Hockeyallsvenskan och fansen sjunker allt djupare i dödsskuggans dal. (mer om detta kommer i ett inlägg lite senare)

2013 kommer även vara året då Hockeyhörnan kommer få en ny kostym. Den kommer leva kvar, men som sagt under en liten annan inriktning. Jag kommer fortsätta hålla de tre klubbarna under luppen men jag kommer inte jaga nyheter på samma sätt och inte heller lämna långa matchrapporter eller införinlägg. Hörnan kommer istället bli en krönikahörna där jag tycker till lite längre, men givetvis om jag springer över en nyhet kommer jag att  avrapportera denna. Så räkna inte med dagliga rapporter under 2013 utan om jag skriver blir det längre och mer matnyttiga inlägg.

Varför tar jag detta beslut. Jag säger som Johan Engman, dygnet har bara 24 timmar.

Så Gott Nytt År alla läsare och häng gärna med under det nya året!

13 kommentarer

 1. Orolig som f-n inför Piteå & Sundsvall!

  Min drömtaktik:

  1. Skit i hur snabbt isen går!

  2. Max tre utvisningar per period!

  3. Ta tillbaka pucken – snabbt!

  Då vinner vi båda matcherna och är på Spåret!

  Gott Nytt Alllsvenskt År Björklöven!

  • Vinnaren får spela play-off till kvalserien till Allsvenskan. De två övriga lagen får kvala för att hålla sig kvar.

 2. Suck…..en del måste fått lite julklappar i år och borde istället vara bitter på tomten. Mkt bra blogg Erik, tycker det är väldigt intressant läsning.
  God Fortsättning!!!

 3. Ännu ett ljushuvud…

  Jackson verkar vara en person med huvudet på skaft? Undrar ifall Jackson även väljer de lösviktsgodisar som hen inte gillar innan han sätter sig framför bioduken, filmen hen valt torde vara någon av de Jackson gillar minst.

  Erik, du gräver bra!

 4. Insiktsfull och sansad, ser fram emot de längre inläggen! Fast jag håller inte med på en punkt, jag tror Björklöven tar sig upp, och kanske kanske får de med sig ännu ett norrlag!

 5. Trots att jag ibland saknat inlägg och har varit kritisk så gillar jag din blogg Erik……hoppas att du fortsätter att följa Vännäs för det gör jag. Nytt år nya möjligheter 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *